المقادير:
200 g جنجلان \سمسم\
100غ عسل
100غ سكر سنيدة
50غ لوز مهرمش
الطريقة:
- ندوب السكر مع العسل حتى يتفلى
- ثم نضيف الجنجلان واللوز
- ونسنمر بالنحريك حنى لا يحترق
- وعمد تجانس الخليك ويصيح لونه دهبيا
- نصب الخليط فى ورق الزبده ونضع ورقة اخرى فوق الخليط
- ونسرحه بالمدلك حنى يصبح رقيق ومسطح ونقطعه بالشكل اللدى نحبه وناركه حتى يبرد وهدا شكله النهائى
200 g جنجلان \سمسم\
100غ عسل
100غ سكر سنيدة
50غ لوز مهرمش
الطريقة:
- ندوب السكر مع العسل حتى يتفلى
- ثم نضيف الجنجلان واللوز
- ونسنمر بالنحريك حنى لا يحترق
- وعمد تجانس الخليك ويصيح لونه دهبيا
- نصب الخليط فى ورق الزبده ونضع ورقة اخرى فوق الخليط
- ونسرحه بالمدلك حنى يصبح رقيق ومسطح ونقطعه بالشكل اللدى نحبه وناركه حتى يبرد وهدا شكله النهائى