هقولكم على طريقة سهلة جدا وكتييييييييييير حلوة لعمل الكانيلونى:eh_s(9):
المقادير: كوب طحين (دقيق)زى ما بتقولوا
كوب لبن +2 بيضة +ملح وفلفل
يلا بسرعة حضرى المقادير
الطريقة: نخلط الطحين باللبن حتى تمام التجانس ثم نضيف البيض
واحدة واجدة ونقلب كويس جداً لحد الخليط ما يتجانس
نسخن طاسة تيفال على النار كويس جدا ونضع كبشة من الخليط
ونوزعها فى الطاسة حتى تملاها
لما تستوى نقلبها على الوجه التانى وهكذا حتى تنفذ الكمية
يلا نعمل العصاج اوعوا تكونوا زهقتم
نحمر بصلة مفرومة فى زبدة حتى يصفر لونها ونضيف اللحم ونقلب
كويس ونضيف ملح وفلفل وملعقة قرفة
نبدأ نحشى اللحم فى الرقائق اللى عملناها ونلفها ونضعها فى قالب بيركس
ونضع على الوجه صلصة البشاميل والجبنة الرومى المبشورة
وندخلها الفرن 10 دقائق وبالهنا والشفا
المقادير: كوب طحين (دقيق)زى ما بتقولوا
كوب لبن +2 بيضة +ملح وفلفل
يلا بسرعة حضرى المقادير
الطريقة: نخلط الطحين باللبن حتى تمام التجانس ثم نضيف البيض
واحدة واجدة ونقلب كويس جداً لحد الخليط ما يتجانس
نسخن طاسة تيفال على النار كويس جدا ونضع كبشة من الخليط
ونوزعها فى الطاسة حتى تملاها
لما تستوى نقلبها على الوجه التانى وهكذا حتى تنفذ الكمية
يلا نعمل العصاج اوعوا تكونوا زهقتم
نحمر بصلة مفرومة فى زبدة حتى يصفر لونها ونضيف اللحم ونقلب
كويس ونضيف ملح وفلفل وملعقة قرفة
نبدأ نحشى اللحم فى الرقائق اللى عملناها ونلفها ونضعها فى قالب بيركس
ونضع على الوجه صلصة البشاميل والجبنة الرومى المبشورة
وندخلها الفرن 10 دقائق وبالهنا والشفا
عدل سابقا من قبل سالى في السبت أغسطس 09, 2008 2:07 am عدل 1 مرات