حبيت أنقل لكم الوصفة دي ..واللي أعرف عنها إنها مُجربه ومضمونة ..
والفرق حيكون واضح بإذن الله
انتو جربوها وقولولي
بس المشكله ان طلباتها كتير شوية
والوصفة كالتالي..
ملعقتين زيت الخروع..
ملعقتين زيت السمسم
ملعقتين زيت الصبار
ملعقتين زيت الجرجير
ملعقتين زيت الزيتون
ملعقة زيت اللوز
ملعقة زيت الحية ( دهن الثعبان)
والفرق حيكون واضح بإذن الله
انتو جربوها وقولولي
بس المشكله ان طلباتها كتير شوية
والوصفة كالتالي..
ملعقتين زيت الخروع..
ملعقتين زيت السمسم
ملعقتين زيت الصبار
ملعقتين زيت الجرجير
ملعقتين زيت الزيتون
ملعقة زيت اللوز
ملعقة زيت الحية ( دهن الثعبان)
بصراحة يا جماعة مش ضامنة انا حكاية دهن التعبان دي
الله اعلم بيها
ما علينا
طبعا حتسخنيهم على نار هاديه لمدة 5 دقايق وتستخدميهم لمدة ساعتين في اليوم
وثلاث مرات فالأسبوع ..
وانشاء الله النتيجة حتكون اكتر من روعة